Geef je workshops een boost 

Het team van Sonja van Driel is op zoek naar docenten die fotografieworkshops voor beginners geven, maar ook gespecialiseerde workshops voor gevorderden. Of je nu een basisworkshop flitstechnieken geeft of een gevorderde workshop zoals draadloos flitsen, bruidsfotografie, portretten, stillevens o.i.d., wij helpen je aan deelnemers.


Je hebt volledige controle over tarieven, data en de invulling van je eigen flitsworkshops

Workshop Draadloos Flitsen - Strobisme - Eindhoven

Details

  • Zowel in de webwinkel van deze site als die van Flashography zullen de workshops worden aangekondigd en kunnen deelnemers inschrijven.
  • Iedere inschrijving die bij ons binnenkomt wordt doorgezet naar de docent.
  • Je bepaalt zelf waar de workshop plaatsvindt, regelt een workshopruimte, informeert de deelnemers, int de deelnamebedragen e.d.
  • Als bijdrage in de reclamekosten vragen wij 20% commissie, met een minimum bedrag van €30 per inschrijving.
  • Wij hebben geen exclusiviteit; inschrijvingen die direct bij jou binnenkomen (bijvoorbeeld via je eigen website) worden niet belast met de commissie.

Wij vragen van docenten geen aanmeldkosten – Wij vragen van deelnemers geen inschrijfkosten


Aanmelding workshops

Voor het aanmelden van je workshop(s) ontvangen we graag onderstaande gegevens per email (sonja@sonjavandriel.nl). Je hoort zo snel mogelijk of we nog aanvullende vragen hebben alvorens je workshop(s) online te zetten.

Advertentieteksten: Een goede beschrijving van je workshop is essentieel. Geef potentiële deelnemers een duidelijk beeld van wat ze kunnen verwachten.

Voorkom lange lappen tekst en verdeel deze onder in de volgende kopjes: algemene introductie, wat deelnemers gaan leren, voor wie de workshop bedoeld is, data en locaties, niveau en benodigdheden, prijs. Zie deze voorbeeldtekst.

Foto’s: Stuur 3 tot 5 foto’s mee (circa 2Mb per foto) zodat deelnemers een indruk krijgen van hetgeen ze gaan leren.