Het boek werd medio september 2017 gepubliceerd. De proeflezers geven de volgende reactie.

 

“Allereerst mijn complimenten. Wat een duidelijke uitleg. Alles wat je wil weten over off-camera (draadloos) flitsen staat in het boek. Het is niet te technisch, geen wollige of moeilijke taal en op een leuke manier geschreven. Met de oefeningen is het direct toepasbaar in de praktijk. De lesstof is voor iedereen begrijpelijk en ook voor fotografen met enige fotografiekennis staan er tips in waar je wat aan hebt. Veel succes met je nieuwe boek.”
Joke Broer

“Een leerzaam boek voor de beginnende en gevorderde fotograaf waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je de flitser los van je camera kunt gebruiken. Toegelicht met voorbeelden en oefeningen om er ook zelf meteen mee aan de slag te gaan. Een mooie aanvulling op het eerder verschenen boek Flitsen met een Reportageflitser.”
Ralph Sluysmans

“Ik heb je hele boek doorgenomen. Prachtig stukje werk. Een grote aanwinst voor zowel de beginnende als de verder gevorderde fotograaf. De oefeningen zitten prima in elkaar, als je die stap voor stap volgt dan kan het niet mis gaan. Een goede start om met het meest ondergewaardeerde stukje apparatuur uit de fototas straks de meest gewaardeerde foto’s te maken. Veel succes met je nieuwe boek, het is een aanwinst voor de serieuze fotograaf.”
Matthijs ter Horst, Miortok Fotografie

“Terwijl ik al jaren offline flits met mijn speedlights heb ik in het boek van Sonja tóch weer tips gevonden om nog mooiere foto´s te maken. Een echte aanrader dus, dit boek!”
Date van Utteren

Klantreacties Praktijkboek Draadloos Flitsen