Wat anderen zeggen

  • Ik ben niet zo’n lezer, maar wat heb je een fijne schrijfstijl! Zo begrijpelijk te volgen. Zo zouden alle gebruiksaanwijzingen mogen zijn. Nu snap ik wat ik met de flitser kan. Ellen Teunissen
  • Ik heb het boek Flitsen met een Reportage flitser en ben daar zeer enthousiast over. Ik ben een student op de fotoacademie in Amsterdam en heb het boek al meerdere malen bij medestudenten aangeraden ter aanvulling op onze studie. Robert Kienstra
  • Het is ongelofelijk hoe veel ik bij de workshop heb geleerd in een paar uur tijd. Ben helemaal tevreden. Maaike Maas

Lees hier alle reacties op de boeken en workshops van Sonja

Boeken, workshops en lezingen

Fotografie: Cynthia v.d. Brugge

Na jarenlang in opdracht te hebben gewerkt als fotograaf voor uitgeverijen, bedrijven en bruidsparen breng ik mijn opgedane kennis over aan fotografen die willen leren over belichtings- en fotografietechnieken.

Ik heb 6 boeken uitgegeven, artikelen geschreven voor DigifotoPro, Digifoto Starter, Pf magazine en Pf online en verzorg workshops en lezingen in binnen- en buitenland.

 

 

 

 

 

6Uitgegeven boeken

350Workshops & Lezingen

1000Fotografie-opdrachten

1450Publicaties

Dynamische workshops en inspirerende boeken voor fotografen die alles willen leren over flitsen

Het aanbod op een rij